Urotrin Pret si Prospect - Este Scam: Teapa Suplimente False 2022

O rețea organizată cu sediul în Ucraina și Rusia a vândut în România și in alte tari din Europa amestecuri despre care se spune că „vindecă orice boală”, inclusiv boli atât de grave precum hipertensiunea arterială și diabetul. 

Urotrin Pret

Urotrin pentru incontinenta urinara nu se gaseste la Farmacia Tei, Dr Max, Plafar sau Farmacia Dona, din motive lesne de inteles - Urotrin este o inselatorie pusa la cale de o companie ruso-ucraineana.

Pretul Urotrin este de 149 Lei - un produs nerecomandat de medicii din Romania, parerile medicilor despre Urotrin sunt total impotriva cumpararii acestor prafuri fantoma. Urotrin este un produs fictiv ce nu poate fi cumparat din farmaciile din Romania, ci numai online, de pe diferite site-uri foarte prost traduse in limba romana. 

Urotrin Prospect

Nu are rost sa vorbim nici despre prospectul Urotrin - din moment ce vindeca prostata 'DEFINITIV'  - ACESTA ESTE MESAJUL DE PE SITE-URILE UROTRIN IN LIMBA ROMANA - DEFINITIV, un leac excelent.

Pe un site tradus in romana am gasit urmatoarele ingrediente:

  • extract de pin;
  • extract de afine;
  • extract de urzica
  • extract de musetel.

 Trageti singur concluziile - daca aceste extracte de plante va pot vindeca  DEFINITIV de:

  1. chist prostatic;
  2. abces prostatic;
  3. scleroza prostatei;
  4. pietre la prostata;
  5. pielonefrita;
  6. impotenta - un supliment 6 in 1 - bun si pentru potenta. Probabil o fi bun si pentru tensiune si diabet. Analizam in continuare.

 Sunt o gramada de cautari in Google despre "Urotrin Femei". Nu mai este nici Google ce a fost odata. Oare El nu stie ca femeile nu au prostata? Prin urmare Urotrin nu este pentru femei.

Am gasit mii de pagini de internet clonate si traduse în mai multe limbi în România și în multe alte țări. De exemplu, pentru prostata compania vinde "leacul" Urotrin. Iata cum arata o reclama a "suplimentului" Urotrin - o pagina clonata a Ministerului Sanatatii si postata pe un domeniu (suspendat acum) care nu are nicio legatura cu Ministerul Sanatatii (blogitext). O discutie halucinanta despre Detonic intre un operator si un Reporter Recorder, care a mimat ca vrea sa cumpere produsul: Pentru diabet, rețeaua vinde produse ca Suganorm, Dialine, Insumed. Pentru hipertensiune arteriala se vând prin aceeași metodă produse ca: Detonic, Recardio, Neocard, Normalife, Cardiline, HeartTonic, Cardio NJR, etc. 

Numele produselor se schimbă constant pe măsură ce escrocii „inventează” noi medicamente. Atunci când anumite produse nu mai sunt favorizate într-o țară sau fac obiectul unor articole nefavorabile în presă, rețeaua le înlocuiește cu altele. Compania își îndeamnă clienții să refuze tratamentul prescris de medici adevărați în favoarea propriilor „medicamente”

In mod remarcabil, majoritatea „clienților” sunt persoane în vârstă a căror sănătate poate fi grav compromisă de un astfel de „tratament” și ale căror abilități de verificare a informațiilor pe internet sunt limitate, dacă există. Anchetatorii români de la platforma media Recorder au constatat că unul dintre cei doi jucători majori din această industrie este compania ucraineană de tehnologie Everad

Anterior, Everad a fost acuzat și că a vândut suplimente alimentare necertificate care ar fi fost eficiente împotriva coronavirusului. 

Iata cum "expertul" care a inventat produsul, doctorul Andrei Savinski din Romania devine in Italia "dottore Armando Rossi", in Germania - "doktor der medizin Patrick Zwanger", etc. Medicii sunt fictivi, inventati, dar designerii nu s-au obosit sa schimbe imaginile in functie de limba - au lasat aceeasi imagine modificand doar numele doctorului. Cu asa "ingineri" ai produselor , nu-i de mirare ca functioneaza. Paginile "oficiale" ale produselor nu au nici macar adrese de contact.


Ascultati mai jos discursul halucinant dintre un reporter Recorder (care s-a prefacut bolnav de inima) si un operator care-i sugera reporterului sa renunte la  tratamentul prescis de medic si sa ia prafurile.
 


Serviciul de Securitate al Ucrainei a percheziționat biroul Everald din Kiev și a găsit acolo peste 1 milion de dolari în numerar. Compania neagă totul. 

Comentând pentru AIN.UA, reprezentantul unei companii a susținut că Everad nu a vândut nimic în Ucraina și a declarat, de asemenea, falsitatea informațiilor despre banii găsiți în timpul percheziției. Jurnalistul AIN.UA oferă un rezumat al articolului Recorder. 

Ea a discutat cu un reprezentant și cu un fost angajat al Everad. De asemenea, s-a înregistrat pe platforma web a companiei ca partener pentru a afla cum funcționează și a reconfirma constatările Recorder. 

Cine stă în spatele acestei povești

 Pastilele sunt produse în Rusia de companii care sunt angajate public în acest tip de activitate. Ei ambalează pulberi din plante în recipiente de plastic, care sunt ambalate și etichetate la cerere.

În ultimii cinci ani, am dezvoltat și produs peste 1.000 de produse pentru programe de marketing afiliat”, afirmă Capital Produkt , cu sediul la Moscova . Oferta lor include „crearea ideii și a numelui produsului, crearea unui design unic, pregătirea documentelor, crearea produsului.

În cadrul anchetei, Recorder a găsit două companii care sunt jucători de lungă durată pe piața din România: LeadBit (Rusia) și Everad (Ucraina) . În timpul existenței schemei, au reușit să creeze o rețea uriașă de vânzători virtuali care vând produse ilicite în zeci de țări. 

Leadbit se concentrează pe vânzarea de suplimente alimentare poziționate ca „medicamente care fac minuni”. În trei ani de existență, compania și-a extins rețeaua din țările baltice și Europa până în Columbia și Vietnam. Centrele de apeluri Leadbit operează în 50 de țări la nivel global. În același timp, fondatorii distribuie în mod regulat fotografii cu viața lor luxoasă pe rețeaua de socializare.


În România, unul dintre cei mai activi doi agenți de publicitate ai acestor medicamente este MGID, o companie AdTech cu un birou la Kiev și o acoperire totală de 850 de milioane de oameni. Recorder raportează că MGID lucrează direct cu Everad și Leadbit pentru a promova pastilele. Este de remarcat faptul că în februarie 2020, biroul ucrainean al MGID a fost percheziționat – compania a fost acuzată de „finanțare de site-uri web criminale”. MGID a numit ancheta nefondată.

Despre Emerald

Compania ucraineană Everad este acuzată că a vândut ilegal suplimente alimentare în diferite țări europene. Pentru distribuirea medicamentelor este folosită o campanie de publicitate activă cu recomandări false de la medici și clienți falși. Clienților li se oferă să refuze tratamentul profesional, care poate avea un impact negativ asupra sănătății. 

Toate acestea sunt promovate activ de companii cu o acoperire de 850 de milioane de oameni, așa cum a făcut MGID. Compania ucraineană Everad este acuzată că a vândut ilegal suplimente alimentare în diferite țări europene. Pentru distribuirea medicamentelor este folosită o campanie de publicitate activă cu recomandări false de la medici și clienți falși. 

Clienților li se oferă să refuze tratamentul profesional, care poate avea un impact negativ asupra sănătății. Toate acestea sunt promovate activ de companii cu o acoperire de 850 de milioane de oameni, așa cum a făcut MGID. Având în vedere că oricine se poate alătura Everad și LeadBit în calitate de afiliat/partener și poate vinde pastile online (vezi primele pozitii din Google cu bloguri romanesti care promoveaza produsele) - înșelătoria ar putea fi enormă. 

Iar precedentul s-ar putea reflecta asupra întregii industrii AdTech din Ucraina: Everad și MGID de mai sus sunt, până la urmă, tipuri diferite de companii. Companiile cu servicii complete „producător – trafic – call center” și furnizorii simpli de trafic (cum ar fi membrii comunității Affhub de marketeri susținuți de Everad) nu sunt la fel. Dar dacă povestea continuă, este puțin probabil ca țările europene să se ocupe de asta.

  • În România, Everad operează prin Make Profit SRL. Jurnaliștii Recorder au descoperit că a fost fondat în 2016 de un ucrainean Roman Drozdov. Ulterior, un alt ucrainean, Igor Parinov, a devenit administratorul companiei. Potrivit profilurilor lor LinkedIn , ambii au lucrat pentru Everad cu mult înainte de a începe Make Profit SRL în România. Justifică relația dintre Make Profit SRL și Everad de când compania a fost înființată în România.
  • Ulterior, compania a fost predată unui ucrainean Vitaly Stavnitsky, a cărui adresă juridică este înregistrată la Moscova. Cu toate acestea, Make Profit SRL și-a păstrat afacerea și în prezent vinde suplimente alimentare Everad în România.
  • De altfel, Make Profit SRL figureaza in facturile vamale drept destinatar al nutrei de la CITY TRADE UKRAINE LLC, care este indicata ca firma controlata de Everad in mandatul de perchezitie al instantei. Încă o dovadă a legăturilor dintre Make Profit SRL și Everad. În același timp, acesta din urmă este furnizor de suplimente necertificate, nu doar o companie de publicitate.
  • Compania vinde suplimente nutritive în mai mult de 20 de țări folosind o rețea de parteneri, implicată și în site-uri web de clonare. Procedând astfel, Everad susține că centrele de apel preiau comenzile și se ocupă de livrarea produselor, în timp ce singura sarcină a filialelor este să promoveze suplimentele. Pe lângă comisioanele generoase, există și premii suplimentare oferite filialelor cu cele mai bune performanțe.
  • Compania vinde suplimente nutritive în mai mult de 20 de țări folosind o rețea de parteneri, implicată și în site-uri web de clonare. Procedând astfel, Everad susține că centrele de apel preiau comenzile și se ocupă de livrarea produselor, în timp ce singura sarcină a filialelor este să promoveze suplimentele. Pe lângă comisioanele generoase, există și premii suplimentare oferite filialelor cu cele mai bune performanțe.
  • Destul de interesant, cifra de afaceri a Everad a crescut vertiginos în ultimii ani: de la 208.000 USD în 2017 la 4,2 milioane USD în 2018. Veniturile sale au ajuns la 16,5 milioane USD în 2019, potrivit celor mai recente informații fiscale disponibile de la Ministerul Finanțelor.
site-ul Everald din Ucraina
Am putut contacta un fost angajat al companiei, care a confirmat funcționarea schemei pe scară largă:
Ceea ce este descris în articol este corect. Nu știu cine este beneficiarul final al companiei – nu i-am văzut niciodată, dar centrele de apeluri și vânzări există atât în ​​Ucraina, cât și în peste 20 de țări din întreaga lume. A fost o producție în Ucraina, dar se pare că a fost închisă de mult. Producția este stabilită în Rusia, Asia și țări cu materii prime ieftine (cel puțin a fost în 2019).

 

Suplimentele alimentare cu o compoziție „golă” sunt într-adevăr prezentate ca remedii eficiente pentru multe boli majore. Informațiile sunt prezentate angajaților în mod diferit. Se spune că acestea sunt medicamente auxiliare, iar noi nu vindem sănătate. Medici, recenzii – toate false, aceeași pagină de destinație sunt duplicate în diferite limbi și ajustate pentru a satisface nevoile unei anumite țări. Nu cunosc specificul vânzărilor și al afilierii, dar există multe scheme și înșelăciuni schelete atât în ​​interiorul, cât și în afara companiei. Se pare că au existat și neplăți masive către parteneri. Experiența mea de lucru cu compania este la fel de negativă pe cât vin.
Ca răspuns la o solicitare din partea editorilor AIN.UA, reprezentanții Everad au numit ancheta Recorder superficiala, adăugând că Everad nu încalcă legile țărilor individuale și regulile interne ale rețelei de publicitate.
Toate exemplele de produse și încălcările de publicitate nu sunt în niciun fel legate de produsele promovate de rețeaua de publicitate Everad. Întreaga „investigație” arată activitățile concurenților. Toate mențiunile despre Everad din articol sunt reduse la o singură propoziție: „Ucrainenii din Everad sunt cel puțin la un nivel”, fără o singură mențiune a încălcărilor în activitățile companiei. Everad urmează o politică strictă de pre-moderare a materialelor publicitare pe care afiliații intenționează să le publice și nu încalcă niciodată legile țărilor individuale și regulile interne ale rețelei de publicitate. Articolul este clar plantat. Niciunul dintre site-urile și produsele menționate în articol nu are legătură cu Everad. Nu afisam astfel de reclame pe teritoriul Romaniei.

Rețeaua de Parteneri Everad

Jurnalista AIN.UA și-a efectuat verificarea articolului Recorder, urmând pașii jurnaliștilor români. Jurnalistul revistei s-a înregistrat ca partener pe platforma Everad și povestește cum poți vinde suplimente în România (și nu numai) prin intermediul acesteia. 

Pentru a începe promovarea suplimentelor, tot ce trebuie să faceți este să selectați anumite suplimente și să solicitați acces la oferte de la administrator. Aplicația vă cere să vorbiți despre experiența dumneavoastră în marketing pe Internet, precum și să clarificați sursele de trafic care vor fi folosite în vânzarea suplimentelor alimentare. 

După ce a obținut acces la sistemul Everad, partenerul poate alege paginile de destinație prin care vor fi vândute suplimentele. Site-urile web din listă sunt disponibile în diferite limbi, precum și în mai multe variante. 

Mai mult, vânzătorului i s-a cerut să selecteze o pagină de tranzit (în special, un site web fals al Ministerului Sănătății din țara țintă), de pe care cumpărătorul poate merge la pagina de checkout. Fiecare pagină de transport conține recenzii aparent reale ale clienților, precum și „recomandări ale medicilor”. 

Jurnalistul AIN.UA a găsit fotografii cu unii dintre acești „medici” și „cumpărători” pe serviciile de stoc foto, iar dr. Ionescu Octavian, care îl recomandă pe Friokard, s-a dovedit a fi un prezentator TV și jurnalist proeminent Vladimir Posner. Pe o altă pagină de destinație, Posner spune cum capsulele DiabeNot au ajutat la „scăderea zahărului din sânge”.

În cont, un partener poate monitoriza statisticile comenzilor pentru suplimente plasate, poate filtra indicatorii după țară, pagină de destinație, platforme și alte canale de promovare. Secțiunea „Finanțe” conține informații despre câștigurile curente – partenerul primește un comision de fiecare dată când un cumpărător plasează și plătește o comandă.
Astfel, sarcina vânzătorilor este să primească oferte pentru suplimente și să plaseze cât mai multe pagini de vânzare pe Internet. De restul se ocupă Everad: call center-ul ajunge la clienți, livrarea este aranjată, iar produsele sunt expediate. În cont, partenerii primesc informații despre ofertele suspendate în multe țări. După cum a menționat Recorder, acest lucru s-ar putea datora unei lipse de cerere pentru supliment sau dacă suplimentul devine subiectul unei acoperiri negative de presă. În acest caz, vânzătorilor li se oferă să înlocuiască produsul cu unul similar, dar cu un alt nume. Lista țărilor în care pot fi vândute suplimente nu include Ucraina. În ceea ce privește piața din România, toate suplimentele enumerate în materialul Recorder sunt vândute în peste zece țări.

Comments